2018-04-21 01:30:39 | Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /var/www/virtual/focijegyek.com/htdocs/admin/modules/translation/classes/model/translate.php(1) : eval()'d code on line 2 Focijegyek.com-focijegyek, fociutak a legkedvezőbb áron megbízható partnertől!

Szerződési Feltételek 

1. A Goal Sport Travel Kft (továbbiakban Goal Sport Kft) nemzetközi sporteseményekre értékesít belépőjegyeket. A Vevő nem lefoglalja vagy előfizeti, hanem megvásárolja a mérkőzésre/sporteseményekre szóló jegyet, attól függetlenül, hogy a jegy esetleg nem kerül a szerződés megkötésével egyidejűleg a Vevő birtokába. A lefoglalt és kifizetett jegyet lemondani, módosítani nem lehet. Amennyiben a Vevő szeretné lemondani vagy módosítani a korábban megvásárolt jegyet, úgy azt haladéktalanul jeleznie kell írásban a Goal Sport Kft felé. Amennyiben a külföldi partner meg tudja oldani a jegyek újraértékesítését, cseréjét, úgy azok teljes árát, vagy egy részét a Goal Sport Kft megtéríti a Vevő részére. A visszatérítendő összeg esetenként változhat.  

A Vevő elfogadja, hogy a Goal Sport Kft a szolgáltatásának teljesítéséhez más partnertől vesz igénybe szolgáltatást, azaz saját nevében, de a megrendelő javára jár el a szolgáltatás nyújtása során (közvetített szolgáltatást nyújt).

2. A jegyekkel kapcsolatban a Vevő tudomásul veszi, hogy a Goal Sport Kft a weboldalán (www.focijegyek.com) közölt kategóriák alapján értékesíti a jegyeket. Ezek némely estekben eltérhetnek más jegyértékesítéssel foglalkozó cégek, vagy akár az adott csapat honlapján található kategóriai meghatározásaitól. A kategóriák közötti különbségért a Vevő semmilyen kártérítési igényt nem terjeszthet elő.  A Goal Sport Kft a kategórián belül nem tudja garantálni előre a jegyek elhelyezkedését.  A Vevő tudomásul veszi, hogy nagyobb érdeklődéssel kísért mérkőzéseknél/sporteseményeknél előfordulhat a nemzetközi jegyértékesítési szokásoknak megfelelően, hogy papír belépőjegyek helyett más nevére szóló bérletet kap. A bérleteket a Vevő köteles a mellékelt tájékoztatóban szereplő utasításoknak megfelelően használni, majd a mérkőzést követően köteles az előre egyeztetett (általában a szálloda recepcióján) helyen, előre meghatározott módon leadni. 

3. A Vevő tudomásul veszi, hogy a Goal Sport Kft-nél kifizetett jegyár eltérhet, sőt frekventált mérkőzések esetén jelentősen is eltérhet a jegyre nyomtatott ártól, bizonyos esetekben elérheti annak tízszeresét vagy többszörösét is. Ennek fő oka a jegyek iránti óriási kereslet és a jegyek magas beszerzési ára. A Vevő kijelenti, hogy a Goal Sport Kft-nél kifizetett jegyár és a jegyre nyomtatott ár különbözetével kapcsolatban semmilyen kifogást, kártérítést nem terjeszthet elő. 

4. A Vevő tudomásul veszi, hogy a jegyek árán felül köteles megfizetni kiszállítási díj címén foglalásonként (nem jegyenként) 4.000Ft-ot. A Vevő a kiszállítási díjat szerződéskötéskor a jegyek árával együtt köteles megfizetni. Némely esetben a kiszállítási díj összege eltérő lehet. Ezt minden esetben a Goal Sport Kft ajánlattételkor köteles jelezni. 

5. A jegyek kiszállítása a Vevő által írásban megadott szálloda recepciójára történik futárszolgálattal. Átvételkor a szálloda aláírással és pecséttel hitelesíti a Goal Sport Kft partnerének, hogy átvette a küldeményt az utas részére. A Vevő köteles írásban értesíteni legkésőbb 5 nappal a Goal Sport Kft-t a szállással kapcsolatos alábbi információkról: szálloda neve, szálloda címe, foglalási név, érkezés dátuma. A Vevő minden esetben köteles értesíteni a szállodát arról, hogy küldeményt vár. A szállodába kiszállított jegyekért átvétel után a Goal Sport Kft felelősséget nem vállal. Amennyiben a szálloda nem hajlandó a jegyek átvételére a Vevő részére, azt a Vevőnek kötelessége jelezni a Goal Sport Kft felé, hogy alternatív jegyátvételi lehetőséget biztosítson. Amennyiben ezt nem teszi, úgy a Goal Sport Kft nem vonható felelősségre a szolgáltatás elmaradásáért. Bizonyos esetekben a jegyátvétel történhet Magyarországon vagy a mérkőzés napján a Goal Sport Kft külföldi partnerén keresztül személyesen. 

6. A Vevő tudomásul veszi, hogy a nemzetközi sportéletben kialakultaknak megfelelően a mérkőzések rendezői a változás jogát fenntartják. Így a mérkőzések időpontjai a korábban meghirdetett időponthoz képest változhatnak. Előfordulhat, hogy a Goal Sport Kft weboldalán szereplő dátum nem kerül időben frissítésre. A mérkőzések végső időpontját a szervezők nagyságrendileg egy héttel az esemény előtt határozzák meg, így az utazások szervezésénél javasoljuk a több napos kint tartózkodást, hogy az esetleges időpontváltozásoknál ne kelljen a szállás és a repülőjegy foglalásokat módosítani. A mérkőzés végleges időpontjának az ellenőrzése az vevő kötelezettsége, a Goal Sport Kft az ellenőrzés elmaradásából származó károkért nem vonható felelősségre. A Vevő tudomásul veszi, hogy szélsőséges esetben előfordulhat, hogy a hatóságok vagy a verseny szervezői a mérkőzést lemondják, vagy ha nem is mondják le, de megtiltják a belépőjegyekkel való belépést (és például csak névre szóló bérlettel lehet belépni), vagy egyéb, a Vevőt korlátozó rendelkezéseket hoznak, mely miatt a Vevő a mérkőzést nem tudja megtekinteni. A Vevő tudomásul veszi, hogy az ilyen esetekben a Goal Sport Kft sem visszatérítésre, sem kártérítésre nem kötelezhető, tekintettel arra, hogy ilyenkor a Goal Sport Kft-n kívül álló és a Goal Sport Kft által nem befolyásolható körülmény miatt kerül a vevő olyan helyzetbe, hogy a mérkőzésen nem tud részt venni. 

7. A Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a kézbesítéssel vagy a jegyekkel kapcsolatban probléma merül fel, úgy azt a Vevő a Goal Sport Kft sürgősségi számán köteles azonnal jelezni (30-476-3657) .  Amennyiben a Vevő ezt nem teljesíti, úgy az esetleges károkért a Goal Sport Kft nem vonható felelősségre, még olyan hibáért sem, mely egyébként a Goal Sport Kft-nek lenne felróható. A Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben az előre egyeztetett kategóriájú jegy helyett alacsonyabb kategóriájú jegyet kap, úgy a Goal Sport Kft csak a két kategória közötti árkülönbözet visszafizetésére kötelezhető. Amennyiben a Vevő magasabb kategóriájú jegyet kap, azzal kapcsolatban nem támaszthat semmilyen kártérítési igényt.  

8. A Vevő köteles a jelen szerződés rendelkezéseit megismertetni a Vevő által megrendelt jegyeket ténylegesen birtokló illetve felhasználó személyekkel is. A tájékoztatás elmaradásából származó károkért a Goal Sport Kft nem vállal felelősséget. (Például a vevő köteles tájékoztatni a jegyet használó személyt a helyszíni problémakezelésről. Amennyiben ezt elmulasztja, és ezért a jegyet ténylegesen használó személy nem tud segítséget kérni, és ezért kár éri, úgy a Goal Sport Kft ezen kárért felelősséget nem tud vállalni, a felelősség a Vevőt terheli.) 

9. A Vevő tudomásul veszi, hogy a jelen szerződés kizárólag a Goal Sport Kft külföldi partnerétől kapott visszaigazolást követően lép életbe, akkor, amikor a Goal Sport Kft a szolgáltatást írásban visszaigazolja a Vevőnek. 

Goal Sport Travel Kft
Budapest
frissítve: 2015.07.01

 

VISSZA A FŐOLDALRA!

2012 Ⓒ all rights reserves | Goal Sport Travel Kft
cégjegyzékszám: 01-09-208042
adószám: 25317169-2-41
06(30) 476 3657
info@focijegyek.com
Futureweb